Nu är den här!

Det har varit många vändor och omtag, mycket funderingar på vad jag egentligen vill förmedla. Många timmar vid datorn. Men nu är det äntligen dags att lansera min nya sida ”Styr Ditt Liv Dit Du Vill”.

Här vill jag inspirera till känslan att du faktiskt kan styra mer än du tror i livet, jag vill ge energi, skapa nyfikenhet och upptäckarlust. Livet ska vara roligt och utvecklande genom hela livet.

Var du än befinner dig just nu kan du bestämma hur du vill att ditt liv ska utvecklas härifrån och framåt. Det finns en otrolig kraft i det. Mina verktyg är yoga och mental träning och det är utifrån dessa principer jag kommer förmedla det jag har lärt mig och som har hjälpt mig på olika sätt.

Livet består av en lång rad dagar och om man tänker sig att varje dag är livet i miniatyr blir det lättare att styra livet utifrån en dag i taget. Att göra det bästa av varje dag och se till att fylla dagarna med det som leder i den riktning du vill. Att själv ta kontrollen så att innehållet i varje dag speglar dina värderingar. När du lyckas med det mår du bra.

Hur gör man det då? Ja, det finns inte ett svar på det. Vi är alla unika individer, men några saker har vi alla gemensamt. Vi behöver ta hand om oss själva fysiskt, själsligt, mentalt och känslomässigt. Det kommer jag skriva om här.

Så välkommen in i min värld, jag ska dela med mig av så mycket jag kan så att du mer medvetet kan styra ditt liv dit du vill härifrån och framåt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *